Optima Floorcare

Optima Floorcare is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en onderhoud van machines voor het vloeronderhoud van alle soorten vloeren. Een bedrijf dat al decennia actief is in het vinden van oplossingen voor het preventief en dagelijks onderhoud van harde en zachte vloeren, zodat uw vloer het onderhoud krijgt dat het verdient.

Visie
Optima Floorcare is naast klantgerichtheid erg gefocust op innovatie. Elke dag zijn haar werknemers bezig met het zoeken naar innovatieve middelen, waarmee vloeren sneller, beter en gemakkelijker op de juiste manier bewerkt kunnen worden. 'Not doing things the way they've always been done', de wereldmarkt staat immers niet stil en zo ook het vloeronderhoud niet.


Importeur
Naast leverancier is Optima Floorcare importeur van innovatieve producten. De Innovator SC-008 is hier een voorbeeld van.

Productmerken

Optima Floorcare levert u producten van verschillende merken, die van kwaliteit en prijs variëren. Hieronder vindt u enkele producenten/leveranciers waarmee Optima samenwerkt:
-Nilfisk Alto
-Viper
-3M

-Wecovi
-BioZone Scientific International
-Maxguard Safety
-KGS
-NSS

 


 

 

Nieuwsbrief

Producten / Merken